dimarts, 14 de novembre del 2017

RD4



La revista és una activitat en un blog que fem tots els/les nens/es de la classe de 4t. A nosaltres ens agradaria penjar molts vídeos i fotos. A meitat de curs canviarem els càrrecs, menys els directors. De moment, nosaltres només som redactors però si ens necessiten ho voldrem ser. Intentarem fer molts articles a la revista RD4 i posar molts comentaris. A casa fem els articles, els posem a la Màquina de cuinar textos, ho passem a l'ordinador d'escola o de casa, els hi passem a la carpeta dels directors, ells ho revisen si està bé o no, si ens diuen que sí ens diuen que ho publiquem a la revista. Esperem que els nostres comentaris siguin els mes bonics.


De la revista, en Toni i l'Aniol són els de la Secció de vídeos, els que fan vídeos; la Marta i en Pol són els directors de la revista de 4t; en Pablo i l'Isaac són els productors; la Secció de fotografia són la Bieke, en Marc i abans l'Aina. Quan canviem els 2 voldrem ser de la Secció de fotografia.

A la revista tothom de la classe publica articles i ho pengem a l'ordinador de l'escola, al blog de la revista de 4t.

Que ho passeu molt bé a la revista! Gràcies!





            Eneko i Gerard
Fotografia de la secció de l'RD4 feta per la Bieke

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris de la revista, no es publiquen immediatament. Quan el moderador els hagi acceptat, apareixeran publicats.

Aquest és el motiu de seguretat pel que no els veus publicats ara.

Et demanem una mica de paciència i et donem les gràcies per la teva aportació.