Espaguetis a la
carbonara
Per 1 ració d’aquesta recepta necessitem:
- - 80 grams d’espaguetis
- - 70 grams de bacó
- - 40 ml de crema de llet
- - 2 rovells d’ou
- - 50 grams de parmesà
- - Sal
- - Pebre
Primer posem aigua amb sal a bullir. A continuació agafeu el bacó i poseu-lo en una paella.
Seguidament afegiu la crema de llet amb una mica de pebre.
Separem els rovells dels ous i els posem en un bol. Els
batem amb el parmesà.
Un cop els espaguetis estiguin cuits, els escorrem de
l'aigua i els barregem amb el bacó i els rovells dels ous.
Servim els espaguetis en el plat i ratllem parmesà per
sobre.
Marc
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Els comentaris de la revista, no es publiquen immediatament. Quan el moderador els hagi acceptat, apareixeran publicats.
Aquest és el motiu de seguretat pel que no els veus publicats ara.
Et demanem una mica de paciència i et donem les gràcies per la teva aportació.