dimarts, 12 de maig del 2020

En Jan fa pèsols a la cassola

Pèsols a la cassola

Ingredients per 4 persones:
  • 400 g de pèsols
  • 6 salsitxes
  • 2 talls de cansalada trossejats
  • Mitja ceba de Figueres
  • Oli d'oliva
  • I dos gots d'aigua o de brou

Elaboració:

Primer de tot fregiu la cansalada i les salsitxes i ho reserveu.

Seguidament fregiu la ceba.

I finalment tireu els pèsols i els dos gots d'aigua o de brou i ho coeu durant 10 minuts.

I hi tireu sal i pebre al gust.

Ja podeu emplatar

Bon profit!

Jan





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris de la revista, no es publiquen immediatament. Quan el moderador els hagi acceptat, apareixeran publicats.

Aquest és el motiu de seguretat pel que no els veus publicats ara.

Et demanem una mica de paciència i et donem les gràcies per la teva aportació.