He escollit aquesta recepta perquè porta llegums i verdures, ja que aquests aliments porten molta vitamina, proteïna i no té greix.
Ingredients:
- 300g de cigrons cuits
- mig bròquil
- 12 tomàquets cherry
- mitja ceba
- 1 pastanaga
- sal
- oli d’oliva
- vinagre
Preparació:
1- En primer lloc, renteu totes les verdures i les talleu.
2- A continuació, poseu el bròquil a bullir durant 9-10 minuts.
3- Seguidament, renteu els cigrons amb aigua freda i els eixugueu. Cal que els introduïu en un bol per després amanir-los.
4- Afegiu la pastanaga, ceba, bròquil i els tomàquets.
5- Finalment, li fiqueu un pessic de sal, oli d'oliva i vinagre.
He après a fer aquesta recepta de la meva iaia i la mama. Elles també m’ho fan alguna vegada amb una altra llegum, com per exemple, en comptes de cigrons, mongetes o les dues coses barrejades.
L’amanida es pot acompanyar amb carn. En el meu cas, jo la faig amb "secreto" (no és que no t’ho vulgui dir, és que es diu així) tot i que també es pot fer com a plat únic perquè omplen molt.
Gisela
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Els comentaris de la revista, no es publiquen immediatament. Quan el moderador els hagi acceptat, apareixeran publicats.
Aquest és el motiu de seguretat pel que no els veus publicats ara.
Et demanem una mica de paciència i et donem les gràcies per la teva aportació.