Els ingredients són:
- un pot de cigrons de 400 g
- dos grans d’all
- 60 ml d’aigua
- 30 ml de suc de llimona
- 5 gr de sal
- 50 gr oli d’oliva
- una cullaradeta de comí
És ben senzill, posem en el got d’una batedora tots els ingredients i els batem fins que estiguin tots ben barrejats. Ens quedarà una textura de puré.
Ho podem acompanyar amb uns bastonets de pà o bé de verdures crues com pastanaga, api...
El podem servir en una tarrina amb un rajolí d’oli, unes llavors de sèsam i una miqueta de ratlladura de llimona.
És una recepta molt fàcil de fer i a mi m’agrada moltísssim!
Mia
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Els comentaris de la revista, no es publiquen immediatament. Quan el moderador els hagi acceptat, apareixeran publicats.
Aquest és el motiu de seguretat pel que no els veus publicats ara.
Et demanem una mica de paciència i et donem les gràcies per la teva aportació.