Carxofes amb crema de carbassa i pernil
Els ingredients que es necessiten per quatre persones són:
- vuit carxofes
- sis-cents grams de carbassa
- dos patates
- dos porros
- dos talls de pernil (una mica gruixuts)ç
- oli de oliva
- sal
- un manat de julivert
En primer lloc, escalfem una cassola amb aigua i sal, afegim la carbassa, la patata i el
porro. Es tapa i a coure durant quinze
minuts. Després tritura les hortalisses amb la batedora.
En segon lloc, netegem les carxofes i les posem a coure amb
aigua, sal i julivert.
Per acabar, posem en un plat la crema, les carxofes i el pernil tallat i fregit.
Un consell! A l’hora
de comprar carxofes, agafa les que més pesen i que siguin de color verd clar.
Bon profit!
Hugo
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Els comentaris de la revista, no es publiquen immediatament. Quan el moderador els hagi acceptat, apareixeran publicats.
Aquest és el motiu de seguretat pel que no els veus publicats ara.
Et demanem una mica de paciència i et donem les gràcies per la teva aportació.