dimarts, 6 de novembre del 2018

Una activitat genial


El joc és tractava de posar les ampolles i les xeringues per ordre, de menys a més capacitat, mirant l'aigua que cabia a cada ampolla. I es tractava de fer-ho en grup i en silenci, només parlant amb gestos.

El Gerard ens va donar 30 minuts més de pati però si parlàvem ens treia 5 minuts. Si aconseguíem que no ens treiessin cap minut el Gerard ens donaria 10 minuts.

Finalment, vam obtenir 40 minuts.

El Gerard quan va acabar la activitat ens va dir que havíem estat el millor grup d'aquest 14 anys que ell havia estat sent tutor de 4rt de primària. Aquesta activitat ens agrada molt! Amb aquesta activitat hem après moltes coses com ara que és igual que una ampolla sigui més gran que un altre el que importa és la capacitat de l'ampolla.

El Gerard ens ha dit que en un minut una dutxa encesa pot gastar 10 o 20 litres d'aigua. També ens ha explicat que quan tirem del vàter, només una vegada, pots gastar 10 litres.





  Víctor
             Fotografies fetes per en Josep 
i en Roger-Secció de fotografia de l’RD4





5 comentaris:

Els comentaris de la revista, no es publiquen immediatament. Quan el moderador els hagi acceptat, apareixeran publicats.

Aquest és el motiu de seguretat pel que no els veus publicats ara.

Et demanem una mica de paciència i et donem les gràcies per la teva aportació.