dimecres, 29 de març del 2017

La gallina artista

La gallina era una actriu molt famosa que feia musicals. Ella normalment li donaven el paper principal de l'obra. Perquè creien que ho faria molt bé.


Quan era pollet ja cantava en el seu corral. Ho feia tan bé que les seves amigues la van animar a presentar-se a un concurs de cant. Ara ja fa tres anys.

Anava a cantar tres dies a la setmana en el teatre musical del Món de les gallines. Allà va fer molts amics i amigues, va conèixer a famosos com ella.


Un dia es va despertar i de cop la gallina no tenia veu. Estava molt preocupada perquè a la tarda tenia un concert. va enviar un email el director diguen-li el que li havia passat.


Va anar passant el temps i la gallina no recuperava la veu. Havia de deixar el que més li agradava :el cant. Passejant pel bosc es va trobar un monopatí .I la seva cara va canviar de cop. Va veure que encara que no tingues veu podia fer altres coses.
                                                                                                     


                                     

foto camera magda de seccio de fotografia
                       



Júlia                                                   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris de la revista, no es publiquen immediatament. Quan el moderador els hagi acceptat, apareixeran publicats.

Aquest és el motiu de seguretat pel que no els veus publicats ara.

Et demanem una mica de paciència i et donem les gràcies per la teva aportació.