dimecres, 23 de gener del 2019

La dansa!!!


Jo en aquest moments, ballo a Inter dansa. Inter dansa és una escola de dansa que està a la Garriga, està al davant del riu Congost.

Jo ballo des dels quatre anys. Vaig començar a ballar al Tucupracum i des de fa tres anys que ballo a Inter dansa. Al Tucupracum vaig fer dos anys de jazz i un de clàssic.
  

                                        foto extreta de Foter.com






Jo quant ballo sento que estigues volant perquè sem relaxa el cos i llavors estic molt lleugera. Quan ballo aprenc coses noves que no sàvia fer com el bat man, les piruets, l’espagat, el pi pont, la roda i moltes coses més i també perquè ho faig amb les meves amigues i em diverteixo molt






De dansa hi ha molts tipus, com jazz, fanqui, hiphop, contemporani, clàssic i ball de salo. Jo aquest any he començat a fer jazz i contemporani. A P4, P5, a primer, a segon i a tercer, vaig fer jazz menys a primer que vaig fer clàssic. El tipus de jazz és una barreja entre dansa acrobàtica i clàssic, contemporani és dansa acrobàtica. QUE DIVERTIDA ÉS LA DANSA!!!

                    Foto feta per l’íngrid- Secció de fotografia de l’RD4.  

Carlota



2 comentaris:

Els comentaris de la revista, no es publiquen immediatament. Quan el moderador els hagi acceptat, apareixeran publicats.

Aquest és el motiu de seguretat pel que no els veus publicats ara.

Et demanem una mica de paciència i et donem les gràcies per la teva aportació.