dilluns, 27 d’abril del 2020

"La guerra del temps" d'en Quim O.


En William Patatinson era general de l’àrea 52 de l’exèrcit americà. Era llest, fort, valent i seriós.

El 9 del 9 del 2026 va esclatar un guerra entre els Estats Units, Rússia i Xina per decidir quin país era el millor.

Ja feia un mes que havia començat la guerra i Rússia ja l’havia perdut i Amèrica estava apunt de perdre-la. A l’àrea 52 havien creat una màquina del temps per viatjar al passat i al futur per trobar les sis armes llegendàries: la Ultimàtum, el Ciclador làser, el Fuet d’estelles, el Llop astut, el Rifle anti-campions i la Tempesta de tots els mars.

En William i 50 soldats van anar a l’Edat mitjana a buscar la Tempesta de tots els mars. Volien l’arma que el capità Tempesta havia enterrat a la platja Tempesta. Al cap de 30 minuts ja anaven cap a la màquina del temps amb l’arma aconseguida.

Després van anar a l’any 30.000 a buscar l’Ultimàtum i el Ciclador làser. Però en un diari van llegir que l’Ultimàtum i el Ciclador làser estaven en un museu perquè eren massa perilloses. Així que van haver de colar-se a la sala d’armes del museu. Però quan hi  van entrar hi havia 300 policies amb unes armes del futur així que van fer el següent: 20 soldats es van quedar entretenint-los mentre els altres agafaven las armes. Però abans de marxar van veure el Fuet d’estelles, el van agafar i van tornar al seu temps.

A continuació van anar a l’any 300.000  a per les dues armes que els faltaven. Quan van arribar van amenaçar a un policia amb la Ultimàtum i el policia els va dir que les anaven a tirar a un volcà perquè ningú les tingués. Les van anar a buscar  i van enganyar al primer ministre dient-li que ells tenien un volcà mes potent.
Imatge lliure de drets de footer.com

Gràcies a les sis armes llegendàries i a la màquina del temps Americà, va guanyar la guerra molt fàcilment i va ser respectat per tots els països.

En William Patatinson va ser escollit President d’Amèrica gràcies al que havia fet.



Quim O.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris de la revista, no es publiquen immediatament. Quan el moderador els hagi acceptat, apareixeran publicats.

Aquest és el motiu de seguretat pel que no els veus publicats ara.

Et demanem una mica de paciència i et donem les gràcies per la teva aportació.