dijous, 7 de maig del 2020

La recepta de l'amanida Russa de l'àvia de la Joanna. Nyam! Nyam!

Recepta d'una amanida Russa 

Aquesta és la recepta d'amanida Russa de la meva àvia. Porta moltes verdures així que és saludable i fresqueta per a l'estiu. 


Ingredients per quatre persones

  • quatre patates
  • vint mongetes tendres
  • tres pastanagues
  • un grapat de pèsols
  • tres ous
  • una llauna de tonyina
  • maionesa
  • oli
  • sal

Preparació

  1. Primer poseu a bullir aigua calenta amb sal en una olla.
  2. Després peleu les patates i les pastanagues.
  3. Renteu les patates, les pastanagues, els pèsols i la mongeta tendre.
  4. Talleu a daus les patates, les pastanagues i les mongetes tendres.
  5. Poseu-ho tot a bullir a foc mig durant uns vint-i-cinc minuts.
  6. Agafeu una altra olla i poseu aigua a bullir.
  7. Seguidament poseu els tres ous a bullir també a foc mig durant uns deu minuts.
  8. Quan s'hagi bullit la verdura agafeu-la i poseu-la a escórrer amb un colador.
  9. Després agafeu-la i deixeu-la refredar.
  10. Mentrestant es refreda la verdura agafeu els ous i els peleu.
  11. Els talleu també a daus i els col·loqueu en un plat.
  12. Agafeu la verdura i la poseu en el mateix plat que els ous.
  13. Obriu una llauna de tonyina i la poseu al plat.
  14. Barregeu la maionesa amb tot.
  15. Si no us agrada la maionesa, li podeu posar oli.
  16. A l’acabar, enplateu-ho tot entre les quatre persones. Per emplatar-lo, es pot fer de qualsevol manera Una és posar-lo en un bol i el gireu com un flam. Una altrA, com una muntanya que ( ) poses a cullerades.


Joanna


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris de la revista, no es publiquen immediatament. Quan el moderador els hagi acceptat, apareixeran publicats.

Aquest és el motiu de seguretat pel que no els veus publicats ara.

Et demanem una mica de paciència i et donem les gràcies per la teva aportació.