divendres, 2 de juny del 2023

Una guerra entre el passat i el futur



Un dia magicament va aparèixer una máquina que fa que tots es puguin teletransportar al futur o al passat i només ho poden fer 5 vegades.


Van haver persones que van anar al futur i d’altres que van anar al passat moltes persones anaven al futur per curiositat i els que van anar al passat ho van fer per portar les vacunes per evitar que la gent mori i també per evitar guerres.


Però llavors una guerra va aparèixer per culpa de dos persones, el Sr.Pitten Carunyi i el Sr.Pistun Carunyi (eren germans) si voleu els hi podeu dir el Sr.Passat i el Sr.Futur.

El Sr.Passat va declarar la guerra al futur per el seu egoisme i el Sr.Futur va dir que havien que respectar les opinions dels altres per això també va declarar guerra.


I va ser així com va començar la guerra,evidentment per la alta tecnologia dels del futur anaven guanyant la guerra per molt i els del passat feien el que podien.


Però al cap de 2 mesos per tot el soroll que van fer van aparèixer habitants d’altre planeta que anaven en so de pau i van dir a través d’un altaveu especial que fa que puguin traduir el idioma, va dir que el que ataques a un altre estaria mort i així va ser.


 Álex M.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Els comentaris de la revista, no es publiquen immediatament. Quan el moderador els hagi acceptat, apareixeran publicats.

Aquest és el motiu de seguretat pel que no els veus publicats ara.

Et demanem una mica de paciència i et donem les gràcies per la teva aportació.